Player Name: Oyundaki nick (takma ad)inizi belirleyeceğiniz bölümdür.
Spraypaint image: Buradan oyundaki sprayimiz seçebilirsiniz ve rengini belirleyebilirsiniz.
Crosshair apperance: Buradan aim, crosshair, artık her ne diyorsanız rengini belirleyip, boyunu ayarlayıp, transparamı yoksa normalmi olmasını istediğini seçebilirsiniz.
ALT SEKME:ADVANCED
Smoke gas grende qualiy: SG(Smoke Grende) atıldığında gazın görüntü kalitesini belirler. Bunu "Worst looking, fastest" yaparsanız görüntü kötü olur fakat pc yi yormaz diyelim
Weapon alignment: Silahın hangi elde olacağını belirler. (Sağ, sol)
Buy menu type: Menülerin sadece yazı şeklindemi yoksa görsel öğeleri daha kaliteli menüylemi seçileceğini belirler.
1. Kutucuk: İşaretlerseniz yerden aldığınız silah otomatik olarak elinize gelir
2.Kutucuk: İşaretlerseniz oyuncu isimleri ortada gözükür.
3.Kutucuk: Tam bilmiyorum anlamı oto yardım
4.Kutucuk: İşaretlerseniz map süresi dolup el bittiğinde oto olarak resim alır.
5.Kutucuk: Tam olarak bilmiyorum
' Keyboard '
Use Default: Counter-Strike 'ın default(varsayılan) klavye ayarlarını geri yükler
Edit key: Seçilen işlevin hangi tuşla gerçekleştirileceğini ayarlamanızı sağlar.
' Mouse '
Reverse mouse: Mouse'un ters yönde hareket etmesini sağlar (yukarı yerine aşağı, aşağı yerine yukarı)
Mouse look: İşaretli kalsın tam işlevini bilmiyorum
Mouse filter: Önemli birşey değil işaretsiz kalsın
Joystick: Eğer bilgisayarınıza bağlı bir joystick varsa bu kutuyu işaretleyip joystick ile oynayabilirsiniz.
Joystick look: Mouse look ile aynı işlevde
Auto-aim: AUG gibi dürbünlü silahlarda aim in oto olarak hedefin üstüne gitmesini sağlar.
Mouse sensitivity: Mouse dönüş hızıdır. Normal olan ayar 5 civarındadır bana bakmayın
' Audio '
Sound effects volume: Oyundaki ses efektlerini ses ayarı.
Mp3 volume: Oyundaki mp3lerin ses ayarı.
Sound quality: Ses kalitesi.
Not: Görünen 2 kutucuk işaretli kalsın.
' Video '
Renderer: Kullandığınız Renderer i seçmelisiniz (OpenGL, D3D)
Dispay mode: Geniş ekran monitörü olanlar Widescreen i seçebilir Default u Normal dir.
Resolution: Ekran çözünürlüğü. Bilgisayarınızda kullandığınızın bir altını seçmeniz önerilir.
Color Quality: Renk kalitesidir. kalite arttıkça fps düşer.
Brightness: Oyun için parlaklık ayarıdır.
Gamma: Türkçe karşılığı yok gibi ama buda oyuna bi parlaklık bi ferahlık verir
Not: Ayarlar değiştikten sonra CS kapanıp tekrar açılır
' Voice '
Enable voice in this game: Mikrofonu aktif eder.
Voice transmit volume: Diğer playerların mikrofonlarınden gelen sesin ayarı.
Voice receive volume: Konuştuğunuzda oyuna giden sesin ayarı.
Not: Test microponhe butonuna basıp mikrofonunuzun çalışıp çalışmadığını kontrol edebilirsiniz.
' Lock '
Content lock: Buraya tıkladığımızda bir şifre ister bu şifre çocuk kilidi gibi birşeydir. Pek işe yarayacağını sanmıyorum ama söylemiş bulunayım